Traductor

Voluntaris Campionat Mundial d'Atletisme Júnior 2012

Temps estimat de lectura menys d'un minut.

El Campionat del Món Júnior d'Atletisme de Barcelona 2012 es disputarà en el Estadi Olímpic del 10 al 15 de Juliol. Una vegada més l'atletisme torna a Barcelona perquè més de 2.000 atletes representant a 200 països de tot el món, tornin a competir en el mateix estadi on es van celebrar els Jocs Olímpics d'1.992.


La figura del voluntariat tornarà a ser crucial per a l'èxit del Campionat, pel tots els interessats a participar com a voluntaris a Barcelona 2012 han de complir uns requisits, com tenir una edat mínima de 16 anys i estar disponibles tots els dies de competició, del 10 al 15 de juliol de 2012.

Tota la informació està disponible a la pàgina web en la secció Voluntaris B12. Els voluntaris podran col•laborar en diferents àrees, com a comunicació, protocol, serveis mèdics, competició, màrqueting, transport i allotjament. També tindran un paper destacat aquells voluntaris amb idiomes, ja que participaran esportistes de més de 200 federacions membre de tot el món i això seran els primers a contactar amb els atletes i els seus acompanyants.